Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P32e56t26r 20T89o33m81e69k

25. 10. 2019 18:07

Kuřáci škodíte a smrdíte.

0 0
možnosti

Ten perex, že se chováte ke kuřákům slušně může a nemusí být pravda. Internet snese všechno. Spíš mám z textu článku dojem, že moc ohledu také neberete.

Co přesně ti nekuřáci čekali po zavedení antikuřáckého zákona? Vyřešil společenský problém, nebo ho jen přesunul ven na ulici? Myslíte si, že když kuřáci poodstoupí pár metrů, že pro změnu nebudou smrdět chodcům? Než vykouří cigaretu ( a třeba si dají další), tak uběhne pěkná doba, a za tu dobu projde pár lidí, kterým ten zápach určitě bude vadit. Co pak? Mají si zase poodstoupit? Kam?

Na tohle všechno měl zákon myslet, ale politické body a populismus byl důležitější.

Já jsem nekuřák a musím konstatovat, že více, než kuřáci, mi vadí militantní a fanatičtí nekuřáci, kteří místo řešení, nabízejí jen samé absurdní extrémní příklady a prudérní stížnosti. Jestli to děláte i vy, nevím.

1 0
možnosti

Jako nekuřák to cítím stejně a za nej úspěch považuji, že jsem trpělivým tlakem přesvědčil svůj protějšek již kuřákem nebýt...

2 0
možnosti

Desátá cenová. Hospoda, kde by jsi si nedal ani tlačenku s cibulí. Ale i tam si kuřák nemůže kvůli debilnímu protikuřáckému zákonu cigaretu. Protože tam přeci chodí na jídlo nekuřáci. Někdy i s malými dětmi. K smíchu.

Tak si kuřák zapálí před vchodem. Nedá se nic dělat. Je tam popelník, chová se k nekuřákům slušně a vajgla do toho popelníku vhodí. A to i přesto, že v hospodě není ani jeden jediný nekuřák.

Chtěli jste tenhle zákon? Máte ho. Tak si nestěžujte a nepruďte. ;-D

7 2
možnosti

Vadilo by vám, kdyby někdo u toho popelníku udělal svojí "potřebu" nebo si jen tak prdnul? Asi ano, že? Tak proč tím smradem z cigaret obtěžujete ostatní?

1 1
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 12,76
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik