Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zakon vase subjektivni pocity nezna, takze kdyz je mlha, musite pouzit zadni mlhovky. Pokud vas tak strasne oslnuji, musite to resit u sebe a ne nutit ostatni, aby se vasim subjektivnim pocitum prizpusobili.

3 0
možnosti
Foto

Michale ale já nikoho nenutím! Jen se snažím sdělit svůj dojem, že trocha ohleduplnosti je snad víc než zákon! Zákon nespochybňuji. Hovoří jasně, ale není jako jakýkoliv jiný zákon všemohoucí a všespásný! Proto stačí, kdybychom se k sobě chovali ohleduplně a bude vyřešeno.

0 0
možnosti
Foto

Jako řidič, který začínal jezdit koncem 70. let minulého století si vzpomínám na přední mlhovky žluté barvy, které se montovaly na tehdejší vozy francouzské výroby, které byly na rozdíl od bílých naprosto perfektně vidět. Škoda, že žluté mlhovky nebyly montovány také na ostatní vozy a u nás byly jednu dobu dokonce snad (přitom úplně nesmyslně, podobně jako také třetí brzdové světlo) - zakázány. ;-O;-(

0 0
možnosti

Mlhovky na budíkách mám, ale blízký ne. Jen dálkový. Takže jsem asi slepej když podle budíků nepoznám jestli mám zapnutý světla nebo ne.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Nejhorší je fakt, že mnoho řidičů ani neví kdy a jak mlhovky používat - no schválně - jak je to v obci, za deště nebo sněžení ??

2 0
možnosti
Foto

Já jel dnes ráno do práce v mlze. V okolí Kbelského vojenského letiště byla taková, že by se dala krájet. A všiml jsem si jedné věci - jen sotva každé šesté auto mělo zapnuté mlhovky. Ty bez mlhovek, hlavně zezadu, nebyly z nějakých 20 metrů skoro vidět. Tož asi tak.

2 0
možnosti
Foto

Vladimíre a to je přesně ten okamžik, kdy se musíme rozhodnout a vyhodnotit situaci. A to ne každý dokáže. Nejsem principiálně proti mlhovkám, je jasné, že mi to může zachránit "záda" ale jsou situace, a těch je dle mého názoru většina, kdy jsou zadní mlhovky používány zbytečně, hlavně v koloně, v Praze nebo obecně ve městě... Když je mlha jako u Rákosníčka, tak je to jasné, ale...

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 12,76
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik