Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J97a80n 87Š38i13k

14. 1. 2020 7:48

Podepisuji každé Vaše slovo R^ Hezký den přeji

1 0
možnosti
MB

Samotný pojem Nemoc - je zajímavý ! Vlastně je sdělováno, že člověk není moc mocný. Pak zřejmě, být dostatečně mocným - znamená být zdráv ! To se zase dostáváme ke konzumaci opojných nápojů - Na zdraví ! Pak zase objev, že když jsme si mocně přiťukávali Na zdraví = Ráno jsme z toho byli nemocní ... ! Vážně :

Zdraví - je cenný statek ! Bez něj není opravdu nic, ani ta Moc ! Je zajímavé, že člověk si neváží - Svoje zdraví bere jako kupu uhlí ve sklepě. Cosi bylo přivezeno, je toho tam dost a tak se běhá s kýblem. Zásoby, jsou přece nevyčerpatelné ! Pak to přijde. Člověk si mnohdy pozdě uvědomí, že něco vlastnil - Klasika, až o to přijde. Pak i ta přijatelná nemoc je dobrá - návrat do dětských let ! Postel, peřina a péče o nebohého ! Ten pocit, že je o člověka staráno a pečováno. Takové nemoci brát! Skutečné, vážné choroby - Nebrat ! Upřímně přeji všem + Na skutečné zdraví:-)

1 0
možnosti
Foto

napsal jste to skvěle

1 0
možnosti
Foto

R^ Jen dodám - všechno špatné na něco dobré.

1 0
možnosti
JK

Já měl taky nemocenskou naposled někdy před 10 lety. A to jen proto, že jsem se v mekáči přejedl bugrem, který byl zkažený. Nemocenská na dva dny. Dovolenou mi nechtěli dát, že bylo prý málo lidí. Jinak zatím to pořád přecházím. Pokud je to akutní tak mám nárok na 3 dny sick days za rok.

1 0
možnosti
Foto

děkuji za komentář, sick days mám taky, ovšem zatím je nechci čerpat. Nemoc byla rychlejší než návrat po svátcích do práce :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 12,76
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik