Diskuse

Koukej ...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sekunda tě můžeš stát život. R^V

1 0
možnosti
Foto

No, záleží Evo S. také na tom, jaká a kde zrovna se ta životně důležitá sekunda nachází. A jak dlouho se v naší blízkosti zdrží. Někoho se totiž ta sekundová štěstěna drží /zejména za každou nepřehlednou zatáčkou/ celý život a kolem někoho jiného profrčí jako uragán. ;-)

0 0
možnosti
Foto

O skutečnosti, že Česko je desítky let státem pustých žvanilů /zejména ve všech vládách se jich se svými nápady na řešení nehodovosti na silnicích vystřídaly na ministerstvech dopravy desítky!!/, je všeobecně známo...! Kdy například dojde na realizaci návrhu "vydávání řidičských průkazů pro řidiče začátečníky na zkušební dobu"??? A nebo, kde je "doživotní odebrání řidičáku řidičům za zaviněné dopravní nehody s následkem smrti"??? ;-( Aha, tak to by prý v ČR určitě neprošlo, protože by to mohlo být "omezování osobní svobody"...;-(

1 0
možnosti

Smrt může nastat u naprosto banální nehody a naopak, řidič může jet jako hovado a výsledkem jsou třeba jen pomačkané plechy.

1 0
možnosti

Tak jste si zanadával. Já vidím rapla v autorovi článku, který nevysvětlil, že chyba byla na straně řidiče druhého auta, který před vyjetím z pruhu nesledoval zpětná zrcátka. Co byste psal kdyby jela sanitka, nebo hasiči? Prostě se řidič druhého auta nepodíval do zrcátka a zaplatil za to i se spolujezdcem. Na dálnici by se s vámi nikdo nebavil, kdybyste takhle přejel do levého pruhu.

Taky by mě zajímalo, kde se v zákoně o pozemních komunikacích píše, že řidič čtvrtého auta nesmí předjet.

0 1
možnosti
Foto

Michale, děkuji za vaší reakci i když je poněkud ostrá, řekl bych. Já na nikoho a na nic nenadávám. To vy si to pouze takto vykládáte. Ano, druhý řidič skutečně udělal chybu, protože se špatně nebo nedostatečně podíval do zpětného zrcátka... Chci tím jen říct, že zbytečný spěch je to co nás může stát život, čas i peníze. Jestli ten úsek znáte, jistě byste mi dal za pravdu, že stačilo 30 sekund a ten "rapl" mohl nakonec předjet i toho dnes již mrtvého řidiče, protože by to vyšlo oběma. Bohužel ale nevyšlo. Chci jen poukázat na nesmyslnost spěchu, agresivity. Nikoho neviním, nikomu nenadržuji. Sám jezdím svižně, ale snažím se být racionálním člověkem a ono otřepané "chovej se tak jak chceš aby se k tobě chovali ostatní" fakt platí. Tedy i vám přeji milion km bez nehody a pěkný den.

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 12,76
  • Průměrná čtenost 568x
...Pražák, který pochopil, že On není středobodem světa. Že mnohem víc jsou jeho nejbližší, partnerka, děti. O tom a o životě vůbec se snažím psát. Jeden musí padnout na hubu aby pochopil... je jen na čtenáři aby se zamyslel nad tím co je skutečné a co jen fikce...

Seznam rubrik